Ontbijt collega

  • Food & Beverage
  • Sassenheim, Nederland

Ontbijt collega

Functieomschrijving

Is vroeg opstaan voor jou een kleine moeite en geniet jij van de heerlijke ochtendsfeer die er in een hotel hangt als de gasten komen ontbijten voordat ze uitchecken? Dan ben jij wellicht wel onze nieuwe Ontbijt Collega.


Je begint vroeg zodat je het buffet klaar kunt zetten voor de externe- en hotelgasten die komen ontbijten in het Live Cooking Restaurant. Jij zorgt er met je collega's voor dat de gasten ongestoord kunnen opstarten met een lekker ontbijt. De tafels zien er netjes uit, het buffet ziet er goed uit en alle gasten worden geholpen wanneer ze hulp nodig hebben. Na het vertrek van de laatste ontbijtgast ga je opruimen en als er ook een lunch gepland staat; zorg je dat alles weer klaar staat voor de volgende ronde. 

Vereisten

Het is vooral belangrijk dat je in de weekenden beschikbaar bent. Ervaring is geen vereiste maar gastvrijheid staat jou op het lijf geschreven!


De functie is parttime, maar mogelijk fulltime als het jou leuk lijkt om de combinatie met Banqueting op te zoeken.


Benieuwd naar wat Van der Valk jou te bieden heeft? Bekijk de homepagina en ontdek het zelf.


Lijkt de afdeling jou interessant maar is de functie net niet wat je zoekt? Bekijk dan eens onze andere vacatures op de afdeling of neem contact op met HR via hr@sassenheim.valk.com. Van der Valk biedt een tal aan (doorgroei)mogelijkheden!


*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.