F&B Manager

  • Food & Beverage
  • Sassenheim, Nederland

F&B Manager

Functieomschrijving

Bij Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden proberen wij onze gasten dagelijks te verassen door het serveren van heerlijke gerechten en dranken. Dit gebeurt niet alleen in onze drie restaurants (à la carte restaurant Nest, Live Cooking buffet restaurant en OZZO Oriental Restobar), maar ook in de 16 multifunctionele zalen van ons mooie congrescentrum.  En alsof dat nog niet genoeg is worden er momenteel plannen gemaakt voor het openen van ons nieuwe concept, de Cherry Lounge. Deze lounge wordt gevestigd in de lobby, het hart van ons hotel. We kunnen niet wachten om dit samen met jou concreet te maken! Als F&B Manager bij Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden ben jij verantwoordelijk voor alle F&B activiteiten die binnen de verschillende restaurants en congreszalen van ons hotel plaatsvinden. Ben jij toe aan de volgende stap in jouw hospitality carrière? Wij zijn op zoek naar een F&B Manager met visie en daadkracht.


Om onze gasten steeds weer dat ultieme WOW gevoel te kunnen bezorgen, zijn we bij Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden altijd op zoek naar manieren om de kwaliteit van ons F&B aanbod te blijven verhogen. Met de komst van sterrenchef, Rogér Rassin, wordt hierin een grote stap gemaakt, maar ook jij als F&B manager hebt een belangrijke rol in het ontwikkelen van ons F&B aanbod en service. Als lid van het Management Team kijk je vooruit en ben je medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen van de lange termijn strategie van het hotel. Zo wordt jouw input bijvoorbeeld verwacht wanneer het gaat over een grote uitbreiding van het hotel over een aantal jaar. Maar ook op de kortere termijn werk en denk je mee aan verschillende projecten, bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van de nieuw te openen Cherry Lounge in de lobby van het hotel of de organisatie van events, zoals Club OZZO en Lazy Sunday. 


Naast dit alles ben je uiteraard verantwoordelijk voor de dagelijkse activiteit op de F&B- vloer. Je geeft leiding aan een team van ongeveer 60 medewerkers. Dit doe je samen met de F&B Office Manager, Restaurant Manager, Banqueting Operations Manager en een team van Supervisors die jou hierbij ondersteunen. Je krijgt de vrijheid om je eigen team samen te stellen en bent (mede)verantwoordelijk voor een goede onboarding van nieuwe medewerkers en beoordeling van bestaande medewerkers. 

Functievereisten

Wij vinden het belangrijk dat...

  • Je minimaal 5 jaar relevante werkervaring hebt in een leidinggevende rol;
  • Je communicatief sterk in je schoenen staat, je bent representatief en stressbestendig;
  • Je organisatorisch sterk bent, een helicopterview en een goede planning zitten bij jou wel goed;
  • Je toegankelijk en zichtbaar bent, jij weet jouw team te stimuleren om het beste uit henzelf te halen;
  • Je pro-actief, positief en oplossingsgericht denkt en handelt.


Lijkt de afdeling jou interessant maar is de F&B Management vacature net niet wat je zoekt? Bekijk dan eens onze andere vacatures op de afdeling of neem contact op met HR via hr@sassenheim.valk.com. Van der Valk biedt een tal van (doorgroei)mogelijkheden!

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.