Administratief Medewerker

  • Finance
  • Sassenheim, Nederland

Administratief Medewerker

Functieomschrijving

Bij Van der Valk Hotel Sassenheim-Leiden werk je in een dynamische en gezellige omgeving. Op de afdeling Finance zijn wij nog op zoek naar een medewerker voor de administratie voor ongeveer gemiddeld 32 tot 38 uur per week.


Jij hebt als administratief medewerker een belangrijke rol in het verwerken van de inkoopfacturen. Jij zorgt ervoor dat deze op de juiste manier worden ingeboekt, gecontroleerd worden door het Management Team en draagt er zorg voor dat de facturen binnen de gestelde termijn worden betaald. Tevens verzorg je de herinneringen/aanmaningen richting onze debiteuren en assisteer je met het opmaken van het kasboek.


Al met al ondersteun je de Finance Manager en de Financial Controller in de dagelijkse werkzaamheden op de afdeling Finance.


Vereisten

Administratief en planmatig ben jij sterk. Je weet als geen ander dat binnen Finance een gestructureerde werkwijze essentieel is. Bij voorkeur heb je een achtergrond in administratie en/of een opleiding gedaan in deze richting.


Benieuwd naar wat Van der Valk jou te bieden heeft? Bekijk de homepagina en ontdek het zelf.


Lijkt de afdeling jou interessant maar is de functie net niet wat je zoekt? Bekijk dan eens onze andere vacatures op de afdeling of neem contact op met HR via hr@sassenheim.valk.com. Van der Valk biedt een tal aan (doorgroei)mogelijkheden!


*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.